VINTERSERVICE

I sne og slud kører CEF ud med snerydningservice

Vi tilbyder professionel snerydning for private, virksomheder, foreninger og kommuner. Med CEF`s saltning og snerydning i hele vinterperioden, både nat og dag undgår du/i trafikale problemer og sikrer at dine kærer ikke kommer til skade. Lad CEF sikre infrastrukturen i vintermånederne. Vi holder veje, stier og indkørsler fri for sne og is, så du, dine ansatte eller kunder kan komme sikkert frem.

KOM SIKKERT IGENNEM VINTEREN MED CEF

Et CEF`s snerydningsabonnement kan godt betale sig!

Det kan koste dyrt, hvis hele infrastrukturen nedbrydes på grund af sne og is. En snefyldt og iset parkeringsplads eller en snespærret vej, kan forhindrer dine ansatte og kunder i at komme ind i virksomheden, eller i værste fald kan du risikerer at nogen vælter og brækker benene og et sagsanlæg finder din postkasse. Med vores snerydningsservice kommer vi forbi og i fællesskab med dig og vejrguderne finder vi et abonnement, som passer til jeres arbejdsflow og behov.

SNEALARM

CEF har et veludviklet og sikkert snealarm beredskab

Vi overvåger vejret i hele vinterhalvåret og står klar døgnet rundt

Med et udviklet snealarmberedskab med kameraovervågning og diverse vejrinstrumenter, holder vi tæt øje med vejrudsigten i vinterperioden, vejret kan hurtigt skifte fra land til by og derfor er det vigtigt med et snealarmberedskab der virker! Falder sneen i løbet af natten, rykker vi ud og din indkørsel vil stadig være ryttet for sne, når konen, kunderne eller de ansatte møder ind.

Snerydning i SYD & Sønderjylland

Grundet logistik, yder vi kun snerydning og saltning af små og store arealer i Sønderborg området. Ring og få et uforpligtende tilbud og hold dig sne og isfri.

FÅ VINTERSERVICE HOS OS!

Ring eller skriv

Kontakt os for tilbud! Her!