anlægsgartner CEF

ANLÆGSGARTNER MED EGET HAVECENTER

CEF Tæmmer din have for dig

CEF`s anlægsgartnere har stor erfaring med anlægning, pasning og trimning af de danske haver. Træer der skal beskæres, top kappes eller opstammes for at give mere lys, luft og sikkerhed til haven eller huset.

Buske og græsplæner, der skal trimmes for stadig at forblive tætte. Vi tilbyder alt indenfor belægning, beskæring, græsslåning, hækplantning, stubfræsning, mv. CEF kan og gør det hele.

VEDLIGEHOLDELSE AF HAVER OG GRØNNE OMRÅDER

Faste aftaler sikrer haveidyllen

Igennem mange år har vi ikke blot plejet de private haver, så haveidyllen kan holdes i takt, men vi har også stået for vedligeholdelse af mange af de grønne områder i det sønderjydske erhvervsliv. Buske, træer og græsplæner bliver trimmet efter aftale, nye områder anlægges, skrænter beklædes med friske blomster år for år, byzoner og parker udsmykkes med skiftende beplantning. Store træer i gigantiske krukker stilles til udsmykning af erhvervslivets aulaer.

ANLÆGGELSE AF HELT NY HAVE

Nybyggerne drukner i haven omkring det nye hus

Der bygges nye huse som aldrig før og mange bliver overrasket over det store arbejde, der ligger i haven og terrænet omkring det nye hus, her er vi med fra opstart til slut, vi lytter til jeres drømme og planer og hjælper jer frem til et færdigt produkt, der både tager hensyn til de gældne regler, miljøet og ikke mindst pengepungen. Vi hæver og sænker terræn, bygger støttemurer, laver stenbed, lægger fliser, laver græsplæner mm.

DU RINGER VI SPRINGER!

Sammen godkender vi opgavens omfang og pris før vi sætter skovlen i.

Hos CEF kommer vi altid ud og kigger på opgaven før vi giver en pris. Det kan være svært at forklare og prissætte over telefonen og vi vil gerne ha afstemt forventningerne til hinanden inden vi evt. påtager en opgave. Hos CEF sætter vi en stor ære i at kunderne er tilfredse med arbejdet, prisen og resultatet! Derfor kan vi også være stolte af vores mange faste kunder gennem årene siden 1997.

Det er helt uforpligtende når vi kommer ud og ser på opgaven!

OBS! Grundet logistik giver vi kun tilbud på opgaver i Sønderjylland.

BESTIL DIN ANLÆGSGARTNER NU!

Ring eller skriv

Kontakt os for tilbud! Her!