hæk CEF

FRA GAMMEL HULLET HÆK TIL NY HÆK

Beplantning af ny hæk, klipning og studsning af hæk eller fjernelse af hæk, vi gør det hele! Med vores eget havecenter i baghaven, finder vi hurtigt ny hæk og hækplanter til dig.

Nogle gange kan det betale sig at udskifte de gamle hæk og hækplanter med nye friske for at få en flot tæt grøn hæk. En tæt grøn stærk hæk kræver vedligeholdelse og pleje. En hæk skal gerne klippes 2 gange årligt, første gang til skt.hans og igen i efteråret. Man kan dog nøjes med at klippe en bøgehæk 1 gang årligt og stadig opnå en fint resultat, men så klippes den i august.

SKAL VI KLIPPE DIN HÆK?

Det kan være et stort arbejde at holde hækken fin tæt og grøn, med et hækklipnings abonnement hos CEF kan du bruge din tid på andre opgaver, imens vi holder din hæk i den rette højde.

TÆT ELLER TYND?

Skal hækken være høj, lav, tæt, tynd eller stikke ubudne gæster – vi har det!

Det er ikke ligemeget, hvilken slags hæk du vælger. Valget af hækplanter er helt afhængig af hvad formålet med din hæk skal være. Vælg en lauerbær hæk, hvis du vil have en høj, tæt stedsegrøn hæk hele året rundt og med en lauerbærhæk, har du altid lidt stedsegrønt til juledekorationen. Plantes bøgehækken korrekt, og klippes den som den skal, kan du få en tæt stærk hæk, der står flot grøn fra forår til sen sommer.

Gør hækken uigennemtrængelig med et hegn

Overvej om du vil have en helt lukket have. Mange ønsker at få sat et metalhegn ind i den nye hæk, så den lille ny hund ikke kan rende over til naboen. Det kan være en rigtig god ide og det er let gjort, men bor du i et naturskønt område, så skal du huske på at du så samtidig holder rådyr og andet vildt ude af din have.

HVAD SKAL JEG VÆLGE

Hvilken hæk og hækplanter skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige hækplanter, som giver en god hæk.:

Bøgehæk

Liguster

Lauerbær

Tjørnehæk

Spirera

Potentilla

Avnbøg

Alsisk hegn ( blandet af …..)

hybenrose ( må ikke længere plantes i DK)

lærk

thuja

buskbom

syren

efeu

fjeldribs

forsythia

navr

surbær

rødbøg

sargentsæble

FÅ TRIMMET ELLER PLANTET HÆK!

Ring eller skriv

Kontakt os for tilbud! Her!