Æ planteshop

SØNDERBORG PLANTESKOLE – Æ PLANTESHOP

Kendt havecenter på ALS

Æ PLANTESHOP har alt hvad hjertet begærer indenfor planter, buske, krukker, jord, træer og blomster. Havecenteret ligger placeret på den smukke ø ALS i byen Sønderborg og har igennem mange år været kendt som Sønderborgs planteskole. I dag hedder vi Æ PLANTESHOP.

HVORFOR “Æ PLANTESHOP” ?

Stolt af det sønderjydske ophav

Havecenteret fik navnet Æ PLANTESHOP, fordi vi er SØNDERJYDER med stort S foran, chefen taler flydende sønderjydsk og så er vi samtidig meget stolte af det sønderjydske ophav! Både CEF.DK og havecentret Æ PLANTESHOP har stærke rødder i det sønderjydske og med en webshop på vej i det nye år, så var Æ PLANTESHOP det helt rigtige navn.

Firmaet som ansatte er helt nede på jorden og gør en dyd ud af at leverer træer, buske og planter med stærke rødder for gode resultater og vækst.

Æ PLANTESHOP

FÅ ET GODT SØNDERJYDSK TILBUD

Du er altid velkommen til at ringe eller kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kig ud i vores havecenter og se vores udvalg i alt grønt til haven – Ja og så er priserne og tilbuddene ligeså sønderjydske som os i Æ PLANTESHOP.

Et stort havecenter med over 5.000 planter fordelt på 25.000 m2 . Her finder du alt hvad hjertet begærer af planter, buske, blomster og træer. Hold øje med gode tilbud på vores side på FACEBOOK.

FØLG Æ PLANTESHOP PÅ DE SOCIALE MEDIER

Inden længe går vi i luften med den nye hjemmeside, men indtil den er klar kan i følge os her på SoMe nedenunder.

FACEBOOK Find os her! eller INSTAGRAM Følg os her!