Haveservice CEF

VI TRIMMER IMENS DU SLAPPER AF…

SLAP DOG AF…

Ja sådan vil de fleste gerne have det!

Det er ikke umuligt, CEFs Haveservice gør det muligt for både private og erhvervsfolk. Nogle nyder havearbejdet og gør en dyd ud af at klare det selv, andre stresser rundt hele sommeren. Måske er du bare en af dem der bare nyder at slappe i haven, en vaskeægte livsnyder, der blot vil sidde og nyde din smukke have fra tidligt forår til sensommeren uden at skulle lue for ukrudt, klippe hæk, slå græs mv. Så skal du ringe til os, vi hjælper dig!

FÅ EN HAVESERVICE PAKKE

Med en haveservice pakke er græsset altid grønnere hos dig!

Her kan du bruge os, vi kommer og ser din have og giver et tilbud på hvor hurtigt, let og billigt du hurtigt igen kan sidde med benene op på terrassen, imens vi løbende kommer og trimmer din have.

GIV EN MAND I GAVE

Giv din mor en havemand i gave!

I dag er der mange ældre, der ønsker at blive i egen bolig på deres gamle dage og det forstår man jo godt. Haven er endelig vokset til som man ville have den og så skulle man opgive alt og flytte på plejehjem? Nej – med en haveservice pakke fra CEF, kommer vi ud og giver et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe med at holde haven, så du, din mor eller far kan nyde sit otium længst muligt.

HVAD KOSTER DET?

Lad os se på det, det er ofte billigere end du tror!

Før vi fastsætter prisen, kommer vi altid ud og kigger på haven, anlægget eller området, sammen bliver vi enige om, hvad i finder nødvendigt at vedligeholde og vi giver et tilbud. Besøget og tilbuddet er helt uforpligtende.

HAVETRIM PAKKEN – Græsplænen slåes, buske trimmes, hækken klippes.

Vi tilbyder:

  • Beskæring af buske og træer (efterår/vinter beskæring), se mere her!
  • Vedligeholdelse af græsplæner, se mere her!
  • Klipning af hæk, se mere her!
  • Rensning af fliser med højtryksrenser.
  • Rensning af tagrender,
  • Maling af udhæng,

FÅ HAVESERVICE NU!

Ring eller skriv

Kontakt os for tilbud! Her!