graesplaener-CEF

ER GRÆSSET BLEVET GRØNNERE VED NABOEN?

DET KAN CEF HURTIGT LAVE OM PÅ!

Vi er specialister i græsplæner og vedligehold af grønne arealer.

Når først Carsten`s Entreprenør Firma har været forbi, så står din græsplæne igen flot grøn og trimmet. En græsplæne bliver i gennemsnit slået 1 gange ugentligt fra begyndelsen af april til midt i oktober, i nogle perioder dog flere gange ugentligt.

FÅ ET GRÆSTRIMMER ABONNEMENT

Græstrim abonnement sikrer en flot grøn plæne hele sæsonen!

CEF har stor erfaring med vedligeholdelse af græsplæne arealer for både private som erhverv og offentlige instanser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på servicering af din græsplæne eller græsplæneareal.

NYT GRØNT TÆPPE

Skal der anlægges helt ny græsplæne?

Så er du kommet til den rette, CEF har alle maskiner til at nivellere, plane og rense din jord til etablering af ny græsplæne. Vi rådgiver dig omkring de forskellige græstyper og sammen finder vi det græsfrø der er bedst til anvendelse på din græsplæne. Et græsfrø skal passe til de vækstbetingelser der er i din have, såsom sol, skygge og jordbundsforhold.

ANLÆGGE NY GRÆSPLÆNE

Du kan sikkert selv, men orker du det?

Det kan være et stort og fysisk hårdt arbejde at anlægge en ny græsplæne, jorden og terrænet kan være fyldt med sten, grus og affald. Det er altafgørende at jorden bearbejdet korrrekt, så du får en blød fin og grøn græsplæne.

HVILKEN SLAGS GRÆSPLÆNE SKAL DU VÆLGE?

Hvilken slags græsplæne skal jeg vælge?

Vi skal nok hjælpe dig frem til det bedste resultat, vi har mange års erfaring med valg af rullegræs, græsarmering, langsomtvoksende græsfrø, mos bekæmpelse og vedligeholdelse af græsplæner.

FOR NYT GRÆSPLÆNELIV!

Ring eller skriv

Kontakt os for tilbud! Her!